Új novella






swimwear-singapore-900x643.jpg




 

KIFÜRKÉSZHETETLEN VÁGYAK


Piri szívből utálta azokat a nyári, hasított bikiniket, melyek túlzottan is kiemelték kényes részeit, és persze tetszetősen gömbölyded melleit. kapható szájmaszkokat. Az egyik szorította, addig a másikban úgy festett tükör előtt állva, mint egy szupermodell, aki kissé túlzásba vitte saját hiúságig fokozott exibicionizmusát. Máskülönben meg a mostani pasik is egyre inkább a külalakot díjazták, és mondhatni saját farkuk után mentek.
Még szerencse, hogy legalább akadt egy-két gyerekkor óta legjobb csajos barátnője, akik valósággal stílusszakértőknek számítottak a divat és a trendi ruhák terén, így amikor egyszer-egyszer maguk között csaptak egy csajos napot, amikor csak ráértek el nem mulasztották volna az alkalmat, hogy be ne nézzenek egy megfizethető turkálóba, vagy valamelyik pláza akciós, vagy leértékelt ruházati üzletébe, és egy kicsit bevásároljanak.
- Szerintem ez istenien fog állni rajtad drágám! - vette máris le az egyik legújabb fürdőruhát az egyik fogasról a karcsúsított szőkeség.
- Még egy napszemcsi édesem, és én mondom nincs az a dögös pasi, aki nyálát ne csorgatná utánnad! - vihogtak össze mindannyian.
Piri legjobb barátnői már javában anyukák voltak, és persze férjhez is mentek annak rendje és módja szerint. Hol voltak már azok a szép idők, amikor mindannyian megfogadták, hogy sírig megőrzik csajos függetlenségüket, és szabadságukat. Most úgy nem telt el egyetlen rohanós, bumlizós hétköznap, hogy ne kapkodták volna idegeskedésük közepette saját fejüket, hogy ti. ki hozza haza a gyerkőcöket az ovodából? Kire marad a mosás, takarítás? stb.
- Én nagyon irigyellek édes barátnőm! - bökte ki a próbafülkében az egyik csinos barátnő.
- Jaj Lia! Hogy lehetsz ennyire sükedék?! Szerintem a mi Pirink pontosan tudja azt, hogy mit csinál! Nem igaz csajszim? - kérdezte Anna, akinek mindig volt egy hangzatos bemondása, amivel sarkallatos lényegekre tapinthatott.
- Mit szólnátok hozzá, ha pasimustrát tartanánk a Palatinus strandon? - vetette fel a jólhanngzó ötletet Timi a szupermodel, akit valamiért mindig vissza-visszahúzott a szíve othoni, jólismert környezetébe. Csupán csak azért mert valaki egymás után zsinorban elnyerte a szépségkirálynő címet, még nem biztos, hogy intelligenciahányadosa meghaladná a kívánt értékeket, de barátnői tulajdonságai éppen megfelelők lesznek!
- Tudjuk Timike! Imádod a macsó, dögös pasik látványát, ahogy legeltetik utánnad a szemeiket! - vetette közbe Edina.
- Jaj, csajszik! Abból még semmi baj se történt, ha adunk magunknak egy kis plusz pihenőt! Szerintem vegyük meg ezeket az isteni bikiniket és élvezzük, hogy csorog a pasik nyála!
- Támogatom Anna javaslatát! Hát ti? - nézett most körbe barátnőin Piri.
A kis hölgy kompánia végül megvette a legszexisebb bikiniket, melyek mintha szándékosan arra lettek tervezve, hogy meglehetősen provokatívan, és hívogatóan hívják fel főként az Alfa-hímek figyelmét a női nem gömbölyded szépségeire. Aztán mindannyian a strand irányába vették az irányt, és közben kivesézték egymás között férjeik természetét, az unalmas hétköznapokat, és imádnivaló gyerkőceiket is.
- ...Te és mondd csak Pirim! Van-e már a láthatáron egy titkos hódoló? Mióta is szakítottatok Ákossal? - kérdezte Edina. Kíváncsisága határtalannak bizonyult.
- Jaj Edina! Miért kell ennyire vájkálnod mások magánéletébe?! - dorgálta meg persze enyhán Anna barátnőjét. - Ha Pirinek kedve lesz, majd elmesélni, nem igaz?!
- Semmi baj Anna! Ami azt illeti a hódító, macsó Ákos megcsalt engem, ráadásul nem is egyszer és rohadtul összetörte a szívemet! - érezhető volt hangján, hogy borzalmas módon megviselte az egész szakítással együttjáró macsa-egér kötélhúzás.
- A romadék szemétláda!
- Micsoda egy vadbarom seggfej! - mondták együtt kórusban.
- Aztán mi történt? - kérdezte támogatón Timi.
- Jaj, ne is kérdezzétek! Hónapokig szó szerint olyan voltam, akár egy zombie! Eltemettem saját magamat is a kínzó önsajnálat béklyói közé. De aztán pár hónapja... - Piri hangja egyre titokzatosabb lett. - Végre taliztam Péterrel, és úgy érzem, ő lehet az igazi, mert akárhányszor csak meglátjuk egymást a szívünk majd kiugrik a helyéből, és közös hullámhosszon is vagyunk! Elhatároztuk, hogy nem rohanunk sehova, csak hagyjuk hadd történhessenek meg velünk a dolgok, aztán ki tudja! - Piri egész romantikus, angyali lényéből csak úgy sugárzott, vibrált a vágyakozás lángja, és kicsit még el is pirult.
- Nocsak, nocsak! Szerelem van a levegőben drágám? - tapintott a lényegre máris Anna.
- Jaj csajok! Olyanok tudtok lenni! - dorgálta meg őket kedvesen.
- Milyenek is? - kérdezték vissza kórusban.
- Egyszerre túlzásba viszítek a kotnyeleskedést és a kíváncsiskodást is!
A strandot a hétköznapi forgalomban egy örökkévalóságnak tetszett megközelíteni, mégis úgy tűnt, ez a hölgyek napja, mert alig negyven percen belül már ott is voltak; köszönhetően a megigézett buszvezetőnek, akinek a figyelmét bizonyosan jócskán lekötötte mind a négy hölgy provokatív koktélszerű ruhája. Csoda egyáltalán, hogy még a vezetésre is képes volt koncentrálni.
- Megjöttünk csajszik! - ujjongott Timi, akár egy kamasz, és alig várta, hogy felvehesse bikinijét. Gyorsan kifizették a páros belépőjegyeket, majd bementek a strandra, ahol a forróságban már azért szépen gyülekeztek az emberek.
Tíz perc sem kellett, és mind a négy barátnő szexis istennőként vizsgálgatta egymás fürdőruháját és nem győztek saját maguknak gratulálni, hogy mennyire jó választást és boltot csináltak ruhájukkal.
- Figyelmétek meg csajok, hogy most aztán horogra fog akadni jó pár dögös pasi! - lelkendezett Edina, akinek vállalkozó férje volt, és két gyerkőce, de valami miatt máris izgalomba jött már a flörtölés gondolatára is.
- Csak a drága férjed meg ne tudja, hogy hol jártál Edina! - jegyezte meg Timi.
- Jaj, miért kell neked mindig ünneprontó lenned?! - bosszankodott enyhén, majd lassan körbefordult látványosan, hogy felmérje ki figyeli őt hosszan, és ki nem.
Piri is felvette narancsszínű kétrészes bikinijét és meglepetésére szívdöglesztően festett. Mintha újra visszatért volna egyúttal egészséges önbizalma is. S bár sokszor utálta, ha megbámulják, hogy valósággal kislányos örömöt érzett, ha egy-egy férfi alaposabban megnézte magának.
- Oké! Hölgyeim! Indulhat a pasimustra! - adta ki a vezényszót Anna, így mind a négyen hódító ,,vadászatra" indultak, hátha sikerül bárkit is becserkészniük.
Piri kicsit későn vette észre, hogy szerelme Péter már kora délelőtt óta kint volt a strandon, és megpróbálta élvezni a vizet, amíg hemzsegni nem kezdenek az emberek. Amint meglátta szíve valósággal majd felrobbant a gyönyörtől, és a vágyakozástól. Legszívesebben odarohant volna hozzá, hogy a karjaiba vesse magát és szenvedélyesen csókolóztak volna. Kit érdekel a külvilág abban az esetben, ha az ember megtalálja az igazit?!
- Ö... szia Péter... - köszönt neki. - Nem is gondoltm volna, hogy te már itt vagy... - szégyrlősen elpirult, és habogni kezdett.
- Szia neked is Piri! Fantasztikusan áll rajtad ez a fürdőruha! - Péter szeretett romantikusan bókolni, és Piri nagyra értékelte a régen feledésben merült romantikus gesztusokat.
- Tényleg tetszik? - fordult lassan meg saját tenglye körül, hogy párja alaposan megbámulhassa.
- Nagyon is! Úgy néz ki mindketten szabadnapot tartunk a munkanapunkon! - jegyezte meg minden hátsó szándék nélkül.
- Hát... tudod... az embernek nem mindennap van lehetősége rá, hogy régi csajos barátnőivel találkozhasson, nem igaz?!
- Ebben teljesen egyetértek!
- Várj csak! Mindjárt szólok nekik! - Mielőtt Péter bárkit tehetett volna Piri máris integetett a négy gráciának, akik letelepedtek egy törölközővel a medence partján stírölni a szexis pasikat, és most akár a vigronc kiscsibék máris odarohantak hozzájuk, és bemutatkoztak.
- Szóval ő lenne az a titokzatos lovag? - kérdezte Anna.
- Sziasztok Péter vagyok! Már sokat hallottam rólatok! Fantasztikusan csinosak vagytok! - gratulált mindenkinek, és a barátnőknek máris szimpatikus lett.
- Hát drága Piri! Te aztán megütötted a főnyereményt! - Edina kíváncsi lett, ezért be nem állt a szája. - Péter megengedsz egy intim kérdést?
- Persze, csak tessék! - nézett rá kérdőn.
- Milyen a testi kapcsolat köztetek?!
- Jaj Edina! Hogy kérdezhetsz ilyen baromságot? Miért kell neked máris kinyirnod a hangulatot?! - Torkolta le Anna őt.
- Most miért?! Csak feltettem egy ártatlannak tetsző kérdést! Miért olyan nagy ügy ez?!
- Mert ez magánélethez tartozik te buta liba! - szólt közbe Timi.
- Semmi probléma! Szerintem fantasztikus, és mámorító! - vette át a szót megbabonázva Piri.
- Nocsak Pirikém! Nem téged kérdeztünk, de köszi szépen az útba igazítást! - jegyezte meg ironikusabb hangvétellel Timi.
- Ne is figyelj rá Péter! Mit szólnátok hozzá, ha közösen csobbannánk egyet a medencében? - fogalmazott sejtelmesen Timi.
- Hát ezt nem hiszem el Timi! Miért kell neked mindig kihúznod a gyufát?!
- Semmi gáz drágáim! Majd kezdem én! - Anna nm zavartatta magát máris egy szépséges fejest ugrott a mélyvízbe! Olyan volt, akár egy szépséges hableány. Ezt a példát a legtöbb barátnő is követte, csupán Piri maradt még egy kicsit odakint a tűző napsütésben.
- Ha van kedved nyugodtan csatlakozhatsz szívem! - jólesőn megfogta Péter kezét, és bizsergető, elektromos szikra járta át kettejük testét.
- Hát, nem bánom... de igazán nem szeretnék zavarni... - mentegetőzött.
Piri gyorsan magával hozta egy hűsítő árnyékot szolgáltató fákkal körülvett részre, ahol még senki sem volt, és gyöngéden magafelé húzta és és megcsókolta:
- Totálisan beléd zúgtam ugye tudod?!
- Igen! Azt hiszem sejtem már!
Megfogták egymás kezét, majd futva nekiindultak az adott tágas medencének és visítva csobbantak egy hatalmasat.